Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în pat?

Este partenerul tău proastă dispoziție în ultima vreme? Este posibil să fi făcut ceva greșit în timpul sau înainte de actul sexual. Acest articol vă va ajuta să evitați cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în pat și cum să le evitați pentru a avea o viață căsătorită fericită.

Preludiul este inutil
Este dificil să te concentrezi pe altceva decât pe actul sexual. Rețineți, totuși, că scopul unei relații de dragoste este ca ambii parteneri, și nu unul, să simtă plăcere.

Vă recomandăm să nu săriți peste preludiu. Deși ideea de a-ți stimula întregul corp minute în șir poate părea plictisitoare, mai ales când consideri că pântecele tău nu este liniștea ta, îți va îmbunătăți semnificativ relațiile sexuale. Nu uitați să returnați această mică favoare, chiar și de zece ori.

Îi răsuci sfarcurile
Două aspecte importante ale actului sexual sunt stimularea mameloanelor. Rețineți, totuși, că această zonă conține multe terminații nervoase și este extrem de sensibilă. Cel mai bine este să masați ușor zona, fără să vă răsuciți sfarcurile. Pentru a vă stimula sfarcurile, vă recomandăm să folosiți limba mai degrabă decât degetele.

Meciuri fulger de un minut
Nu este nimic mai jenant decât un partener care să-ți promită senzații intense pentru o seară lungă, dar care nu poate face față unui minut de activitate sexuală. Această bravada poate fi rezultatul așteptărilor nerealiste după vizionarea unui film pentru adulți.

Suplimentele de potență pot fi folosite pentru a prelungi actul sexual dacă aveți impotență sau eliminare prematură.

Sex oral la datorie
Pentru femei, nimic nu este mai frustrant decât să facă sex oral fără partenerul ei. Vă recomandăm să returnați întotdeauna favoarea, mai ales că sexul oral poate provoca orgasme de neuitat la femei.

Pozițiile pot fi schimbate brusc

Cel mai bine este să încercați diferite poziții în timpul actului sexual. Acest lucru te va ajuta sa scapi de plictiseala din dormitorul tau si iti va permite sa ai un orgasm sincer cu partenerul tau. Senzația neplăcută de a fi într-o altă poziție poate fi pusă capăt printr-o schimbare bruscă. Întreabă-o dacă ești dispus să-i schimbi poziția. Lasă-o să decidă ritmul. De asemenea, asigurați-vă că alege pozițiile care se potrivesc preferințelor ei și nu numai ale tale.

Nu vei purta prezervativ
Chiar dacă s-ar putea să simți că sexul fără prezervative este mai intim, reține că prezervativul a fost făcut pentru un anumit scop. Chiar dacă tu și partenerul tău sunteți sănătoși, aveți șanse mai mari să rămâneți însărcinată dacă refuzați să folosiți prezervativul. Nu poți fi sigur că nu vei contracta o boală cu transmitere sexuală.

După ejaculare, te oprești brusc.
Nu trebuie să închei un orgasm cu partenerul tău doar pentru că ai avut unul. Fii un gentleman și ajută-ți partenerul să ajungă la orgasm folosind stimularea orală sau o jucărie sexuală.

Se acordă prea multă atenție stimulării clitorisului

Este foarte important să stimulezi zona vaginală înainte de a putea pătrunde. De asemenea, trebuie să vă amintiți că medalia poate fi inversată. Suprastimularea poate provoca amorțeală în zonă.

Încercați să imitați vedetele de film pentru adulți
Filmele porno pot fi benefice prin faptul că ne permit să descoperim mai multe despre sexualitatea noastră. Prea mulți bărbați sunt dezamăgiți de partenerii lor atunci când încearcă să copieze ceea ce văd în filmele pentru adulți în ceea ce privește comportamentul și pozițiile.

Amintește-ți că sexul nu este un loc în care să te lauzi cu sexualitatea ta sau o modalitate de a exersa ceea ce vezi pe un mic ecran. Vă recomandăm să lăsați totul să curgă natural și să aveți o discuție sinceră cu partenerul dvs. despre placerile și antipatiile ei.

Filmele regizate pentru adulți prezintă adesea mișcări de dans. Întrebați-vă partenerul dacă vă simțiți confortabil să împrumutați de pe micul ecran.

Acestea sunt primele trei cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații când sunt în pat. Aceste greșeli pot fi evitate dacă arăți o oarecare bunătate față de partenerul tău. Ce alte sugestii ați adăuga la această listă?