Cum să faci femeia din viața ta să se simtă iubită cu adevărat

Vrem să putem să ne iubim partenerul și să-l facem să se simtă iubit într-o relație.
Ai găsit-o pe cea potrivită și vrei să o faci să se simtă specială.

Ești îngrijorat că ai putea fi un tip prost care nu este interesat de femei sau că nu vei ști ce își doresc femeile și că ai putea pierde femeia pe care o iubești.

Scopul tău atunci când iubești pe cineva este să ai o relație fericită și sănătoasă. După cum spune vechiul titlu, bărbații vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus.

Femeile și bărbații sunt fundamental diferiți. Poate fi dificil să vezi cum ar putea funcționa vreo relație. Ce își doresc femeile în relațiile lor?

Sunt aici să vă spun că relațiile sănătoase și de succes sunt posibile. De fapt, sunt într-una. Tipul meu face multe lucruri în fiecare zi care mă fac să mă simt iubită, iar tu poți.

Acestea sunt cinci moduri de a iubi o femeie și de a crea o legătură de durată.
Cum să iubești o femeie

1. Fii deschis cu ea

Spune-mi adevarul. De câte ori i-ai spus femeii tale minciuni pentru a o proteja sau pentru a o împiedica să fie rănită? De câte ori ți-ai convins femeia că nu are nevoie să știe ce faci?

Prietenul meu este un bărbat care nu-i spune prietenei sale dacă a fost cu o femeie. El răspunde scurt când ea se întinde spre el. O scuză vag când ea îi cere să facă ceva. Așteaptă ca ea să-l părăsească. De ce? El nu o „rănește”.

Bărbații nu realizează că femeile sunt mai puternice decât cred. Mulți dintre clienții mei îmi spun că bărbatul lor le-ar spune adevărul, astfel încât să poată lua o decizie dacă să taie momeala sau să pescuiască.

Spune-i femeii tale dacă faci ceva care ar putea-o supăra. Spune-i dacă vei întârzia la serviciu, chiar dacă nu este posibil să o superi. O vei face să se simtă mai rău dacă primește un mesaj text de la tine prin care o anunță că nu te vei întoarce acasă după cină.

Fii proactiv. Respectă puterea femeii tale și fii sincer cu ea, chiar dacă este înfricoșător de ceea ce ar putea face ea.

Ține-l secret pentru femeia ta. Când se va întâmpla, încrederea ta în ea va fi ruptă și va trebui să recuperezi acea încredere.

2. Fă-ți ceva timp pentru a petrece cu ea.

Știu, știu. Este ocupat. Este plin de muncă, prieteni, sport, mame, copii și animale de companie.

În ciuda faptului că toate aceste lucruri sunt importante, cel mai important lucru din viața ta este femeia ta. Ce ai face dacă ea nu ar fi acolo? Ce ai face?

Practici mai mult atunci când jocul tău de golf are nevoie de unele îmbunătățiri. Veți rămâne până târziu dacă un proiect dificil la locul de muncă este provocator. De ce atât de mulți bărbați nu investesc suficient timp în relațiile lor pentru a-i face fericiți?

Să petreci timp cu doamna ta nu înseamnă neapărat că nu vei acorda atenție altor aspecte ale vieții tale, dar înseamnă că o faci o prioritate.

Unul dintre clienții mei joacă golf în fiecare weekend cu permisiunea soției lui. Se simțea îndepărtat de soția lui când a ajuns la mine. I-am sugerat să nu mai joace golf sâmbăta pe lună și să fie sâmbătă numai pentru ei.

Ce sa întâmplat? Soția lui a fost încântată să poată petrece mai mult timp împreună. Se simțea specială, deoarece știa că el renunță la ceva ce iubea. Sâmbăta se distrează mult împreună și distanța lor a dispărut imediat.

Fă-ți femeia o prioritate. O vei face să se simtă iubită.

3. Spune-i ce simți cu cuvintele tale

Nu știu de câte ori am întrebat clienții dacă își iubesc partenerii, cum îi apreciază și cât de frumoși sunt.

Care sunt răspunsurile tipice ale clienților mei? Ea nu are nevoie să spun asta. Ea știe deja.

Poți fi sigur că femeia ta te iubește, chiar dacă ea știe asta. De ce? Pentru că femeilor (și bărbaților) le place să audă cum și de ce sunt speciali.

Eu și iubitul meu am discutat despre cum avea puține obiceiuri care ne deranjau. Își lasă OJ pe tejghea în fiecare dimineață, iar camionul său nu este adesea de încredere. Dar mi-am dat seama că nimic din aceste lucruri nu contează pentru el pentru că spune că mă iubește în fiecare zi.

Îmi spune clar cât de mult mă iubește și că este o putere în relația noastră.

4. Nu vă fie frică să arătați vulnerabilitate

Iată o poveste hilară. Una dintre soțiile clienților mei s-a urcat din pat în miezul nopții pentru a-și înțepa piciorul de o bandă de alergare pe care i-a cumpărat-o de ziua ei. A început să dezvăluie cât de enervată era la serviciu, cât de proastă era banda de alergare și că nu voia ca mama ei să vină a doua zi. Am fost derutat de comportamentul ei.

Știu adevărul ca femeie. Soția lui a suferit o entorsă la degetul de la picior și avea nevoie de câteva cuvinte. Aceste lucruri nu erau o problemă, dar erau în mintea ei. Durerea a înrăutățit situația.

Nu-ți fie frică de emoțiile femeii tale. Femeile au mai multe emoții decât bărbații, iar femeile au șanse mai mari să le arate. S-ar putea să găsiți emoțiile ei copleșitoare și dificil de gestionat și ați putea încerca să împiedicați apariția lor.

O vei face să se simtă iubită dacă nu lași frica de emoțiile ei să-ți conducă acțiunile. În schimb, o vei ajuta să vadă că sunt valide și OK. Ea va vedea că ești alături de ea, că ai încredere în ea și că sentimentele tale sunt respectate și înțelese de tine.

Deși poate părea imposibil de crezut, viața și dragostea vor continua chiar dacă soția ta scoate un strigăt uriaș la sfârșitul unei zile lungi.

5. Fii atent la ea.

Un videoclip de pe YouTube arată o femeie spunându-i partenerului ei că are dureri de cap severe și că se străduiește să găsească ceea ce trebuie.

Vedem un cui ieșind din frunte în timp ce camera se îndreaptă spre stânga. Camera se îndreaptă spre bărbat, care arată unghia și sugerează ca aceasta să fie îndepărtată pentru a scăpa de presiune. El încearcă să o repare, iar ea se supără pe el.

El face asta și ea se calmează. Cel puțin, încearcă ea. E greu cu unghia din frunte.

Plângerea mea numărul unu de la femei este că bărbatul lor nu recunoaște ceea ce simt. În schimb, încearcă să rezolve problema. Asta nu vor femeile.

Femeile vor să se simtă auzite și văzute. Acest articol vă va învăța un lucru. Când femeia ta devine tulburată, ai răbdare, ascultă și recunoaște-i sentimentele. Nu încerca să o repari.

Este mult mai ușor decât crezi să-ți faci femeia să se simtă specială.

În multe feluri, femeile și bărbații se luptă să își înțeleagă nevoile reciproc. Așa că încearcă să-și dea seama, dar sunt adesea lăsați în întuneric.

Iată-mă, o femeie antrenoare și un antrenor de viață. Vorbește cu ea sincer, fii deschis cu ea, fă-ți timp să vorbești cu ea și nu încerca să o repari.

Acestea sunt modalități grozave de a-ți face femeia să se simtă specială. O poți face!