Cum să seduci un bărbat căsătorit?

Există multe motive pentru care femeile pot alege să seducă bărbații căsătoriți. Ei pot fi îndrăgostiți sau au sentimente puternice pentru ei. Sau ar putea să-i caute pentru a-și împărtăși pasiunile. S-ar putea să se plictisească sau doar doresc să aducă puțină viață în viața lor. Poate că caută răzbunare sau o modalitate de a se simți mai bine cu ei înșiși.

O femeie și-a împărtășit povestea despre reunirea cu o fostă aventură care a lăsat-o cu o dorință puternică de a seduce un bărbat căsătorit. Sunt multe motive pentru a seduce un bărbat căsătorit, dincolo de acestea două. Acest articol vă va ajuta indiferent de motivul pe care îl aveți. Acest articol vă va oferi trucuri și trucuri pentru a vă face bărbatul slab în genunchi. De asemenea, oferim sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să atrageți bărbați căsătoriți și să faceți mai mult decât o relație fizică.

Nu contează dacă un bărbat este căsătorit, principiile de a-l seduce sunt aceleași. Tot ceea ce este necesar pentru a seduce un bărbat este construirea anticipării, construirea tensiunii și jocul emoțiilor. Seducția este o artă. În timp ce majoritatea femeilor cred că este suficient să fii deschis către o relație cu o femeie căsătorită, a seduce un bărbat necesită multă muncă. Este dificil să te cuplezi cu un bărbat căsătorit, dar există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-l atrage.

Prietene, seducția este o formă de artă care se bazează pe psihologia umană. Trebuie să convingi un bărbat să te seducă, mai ales dacă este căsătorit. Dacă o face, ar putea duce la ruinarea căsniciei lui sau, mai rău, la o soție furioasă. Este vorba despre a fi deschis ridicolului în lumea socială dacă aventura ta este expusă. El nu va dori să fie cu tine, dar va fi precaut cu privire la posibilele consecințe. Este important să te concentrezi pe „unghiul poftei” lui și să-l faci să te dorească mai mult decât se teme. Practic promiți că îl vei face să se îndrăgostească de tine. Seducția este doar un truc magic care poate dura o perioadă scurtă de timp și poate dispărea în cele din urmă. Vă îndemnăm să mergeți mai departe, deoarece majoritatea afacerilor se termină mai devreme sau mai târziu în dezastru. Dacă ești o femeie singură, există șanse mari să te implici emoțional în soțul tău, iar acesta s-ar putea să te părăsească după ce noutatea dispare.

Dacă ești hotărât să seduci o femeie căsătorită, iată câteva trucuri și trucuri care te vor ajuta. În primul rând, trebuie să îi identifici punctele slabe. Odată ce ați identificat problema, o puteți exploata.

Sfaturi pentru a seduce un bărbat căsătorit

Poate fi atât captivant, cât și dificil să seduci un bărbat, mai ales dacă nu este al tău. Poți seduce orice bărbat, indiferent de motivele lui. Dacă știu să-și joace cărțile, femeile pot transforma bărbații în apatici și îi pot face să se îndrăgostească de ei. Nu totul tine de aspectul tău. Deși aspectul este un mare avantaj, există multe alte lucruri care fac o persoană atractivă, multe teme sexuale cu sex de genul acesta gasesti pe paginile din https://command-n.ro. Acestea includ limbajul corpului, inteligența și moliciunea. Timpul este crucial. Nu trebuie să fii nebun, doar asigură-te că îți folosești trăsăturile feminine la maximum. Acestea sunt șapte moduri magice, simple și eficiente de a seduce bărbații căsătoriți și de a-i face să te dorească.

Miroase grozav

Cu toții trebuie să fim conștienți de puternicul simț al mirosului, chiar dacă suntem grei de hormoni și subdezvoltați. De ce cheltuim atât de mult pentru a mirosi bine în tot ceea ce folosim, inclusiv în șampon, creme, uleiuri și aftershave pentru machiaj? Felul în care mirosim ne poate face mai atractivi. Acesta este instrumentul cel mai seducător pe care îl avem; este aproape „magnetic”. Mirosurile pot influența modul în care vedem celălalt sex în subconștient. Ține cont de sfatul de a rămâne cu un singur parfum. Acest lucru se datorează puterii psihologice pe care o are un parfum de a ne face să asociem o anumită persoană cu el.

Aceste cunoștințe pot fi folosite pentru a seduce soțul tău. Poți să înveți ce îi place bărbatului tău și apoi să cheltuiești bani pe asta. Acum este cel mai bun moment pentru a începe să căutați un parfum de semnătură. Acum ești gata să mergi la magazine și să adulmeci acele bețișoare parfumate, cu o cantitate generoasă de aromă de boabe de cafea între ele. Aceasta este cea mai bună parte a cumpărăturilor de parfumuri. Nu vă grăbiți să vă glisați cardul până nu îl găsiți pe cel potrivit. Când nasul tău este mai așezat, întoarce-te la magazin și revedeți parfumul. Apoi, căutați online parfumul care vă place. Există șanse mai mari de a găsi oferte atractive online. Aveți grijă de unde cumpărați produsele. Cumpărați doar de pe site-uri de încredere care garantează autenticitatea produsului.

Nu vrei să folosești prea mult parfum. Puteți aplica parfum pe încheieturi și îndoiți coatele. Mirosul va fi înregistrat în creierul lui de fiecare dată când vei trece pe lângă el și te va ajuta în succesul tău de seducție. Mirosul va fi asociat cu tine și probabil că te va căuta oriunde te duci. Dacă asta duce la o întâlnire, ești gata. Parfumul poate juca un rol semnificativ în atragerea unui bărbat căsătorit.

Flirtează-i un mesaj

Cum flirtezi cu un bărbat căsătorit. Epoca bazată pe tehnologie în care trăim înseamnă că nu trebuie să fii fizic aproape de bărbatul tău pentru a-l seduce. Sextingul, sau așa cum este cunoscut în mod obișnuit, vă poate menține bărbatul sexy toată ziua. Se va gândi instantaneu la tine de fiecare dată când îi sună telefonul. Nu exagerați. Poate fi înnebunit de gândul la un text care conține un indiciu sau câteva cuvinte sugestive. Îi vei putea capta atenția și îl vei face să se gândească la ce ai putea face împreună. Cronometrați-vă mesajele astfel încât să le poată simți și nu doar să le citească. Îi poți învăța rutina și o poți folosi eficient. A nu trimite sex în miezul nopții poate determina un bărbat să se gândească la tine toată noaptea. Nu trebuie să fii prea creativ sau cochet dacă îi trimiți mesaje text soțului altui bărbat. Acesta este un mod grozav pentru el de a te tachina. Fă-l cuplat de mesajele tale.

Vă avertizăm aici. Dacă vă cere să-i trimiteți poze cu care nu vă simțiți confortabil, vă sfătuim să nu faceți acest lucru. Puteți citi interogarea Bonobology aici.

Arată puțin piele, dar păstrează-l ascuns

Puteți purta o rochie neagră pentru a atrage un bărbat căsătorit. Cu toate acestea, nu ar trebui să arate atât de mult cât ascunde. Ar trebui să arăți doar un indiciu sau două din decolteul tău. Poate că fanta ar trebui să vă permită să vă vedeți gambele tonifiate. O mică plasă ar putea fi o opțiune mai bună. Seducția este o artă și totul este să-l faci pe bărbat să anticipeze. Ar trebui să purtați ceva care să vă evidențieze cele mai bune trăsături. Purtați tocuri pentru a vă îmbunătăți postura. Puteți găsi și alte accesorii care îi înnebunesc pe bărbați.

Este posibil să-ți arăți curbele în haine strâmte, dar păstrează pielea acoperită. Aceasta este o alternativă excelentă pentru cei care preferă să poarte acoperitoare. Este posibil să-ți arăți tatuajul frecându-ți mâna peste el. Este important să găsiți echilibrul potrivit între cât de mult dezvăluiți și cât de mult ascunde. Dacă ai o rochie lungă, cu decolteu adânc, adăugarea unui colier care să atingă decolteul tău pentru a adăuga o notă de senzualitate o poate scoate în evidență. O fustă creion poate fi ridicată prin asocierea ei cu pantofi stiletto, mai degrabă decât cu pantofi sau pantofi.

Nu purtați prea multe haine decoltate sau suplețe. Acest lucru vă poate face să vă simțiți inconfortabil și să primiți priviri nedorite de la bărbați de toate vârstele. Este important să-i spui că hainele pe care le porți sunt doar pentru el. El ajunge să te vadă pe tine și nu pe toți ceilalți. Poți să-ți arăți accidental cureaua sutienului jucând o privire aici, o privire acolo. Puteți construi ascunzând mai mult și arătând mai puțin. Acest lucru l-ar încuraja să caute mai mult și poate mai mult fără haine.

Ascultă-l

Îl vrei, și chiar mai mult pentru că nu este disponibil. Dreapta? Bărbații, în special bărbații căsătoriți, rar ajung să fie auziți. Întrebați-l despre ziua lui la serviciu sau despre cum se relaxează după ce ajunge acasă. Distrează-te întrebându-l despre băutura lui preferată. Întreabă-l despre fazele lui de ebrietate. Întrebați-l despre temerile și zbaterile lui, apoi treceți-vă mâna pe fața lui. Fii atent la ceea ce spune. Când își pierde cuvintele, ține-ți ochii pe el și zâmbește-le. Ascultă ce spune și nu întrerupe. Pentru a finaliza ecuația, fă-ți timp să-i atingi mâna și să-l freci ușor pe umăr.

El este deja jumătate din al tău.

Folosește-ți limbajul corpului pentru a-l transmite

Care este cel mai bun mod de a seduce bărbații căsătoriți? O femeie care este capabilă să seducă un bărbat fără să se uite la el, poate fi mai subtilă și mai hipnotizantă decât oricine altcineva. Privește-l cu ochii deschiși. Îi vei simți ochii și el se va întoarce spre tine. În momentul în care te întâlnești, zâmbește cu un strop de zâmbet. Te poți juca cu părul în mod lejer. Treceți-vă degetele prin trepte și apoi lăsați-le să cadă de pe umeri. Sărută-ți ușor buzele cu cel mai mic zâmbet. Dacă stă în picioare, înfruntă-l direct și, dacă nu este, anunță-l printr-un zâmbet blând. Aveți grijă de orice obiect la îndemână. Bărbații găsesc femeile active atractive. Ei dansează, vorbesc, dansează, se mișcă și chiar se amestecă la evenimente sociale. Există multe feluri de zâmbete – jucăușe, cochete și fericite. Smiley, femeile fericite sunt ceea ce iubesc bărbații. Dacă îți accentuezi curbele feminine, nu e nimic. Puteți obține tonul perfect exersându-l. Un ton moale, plăcut și un ton puțin mai profund funcționează ca prin farmec. Nu te grăbi, fă-ți timp și vorbește încet. Pentru a-i arăta că îți pasă, folosește-ți limbajul corpului. Aceste semne nu sunt doar pentru bărbații cu experiență, ci pot fi citite și de bărbații fără experiență.

Încearcă-ți mâna la dansul erotic

Aceasta este una dintre cele mai eficiente moduri de a seduce bărbații. Este distractiv și stimulează gândurile sexuale. Puterea curbelor de dans ale unei fete poate avea un mare efect asupra bărbaților. Dacă ai șansa să dansezi pe ringul de dans, exersează-l în mod regulat. Poți să-ți arăți abilitățile de dans și să creezi tensiune sexuală dansând cu alții. Un cuplu care dansează poate crea o tensiune sexuală diferită de oricare altul. Poți avea o chimie sexuală grozavă cu mâna ocazională pe talie și periajul senzual.

Acest lucru nu numai că va avea ca rezultat sex grozav, dar te va face și să te simți de neoprit și sexy.

Super-încrezător

Modul în care vedem viața are un impact enorm asupra încrederii noastre. Să te îndoiești de tine în orice moment poate atenua spiritul și ne poate face să părem nehotărâți. Trebuie să ai încredere ca să seduci pe cineva. Această încredere trebuie transmisă. Trebuie să ai încredere în relația ta cu bărbatul. Bărbații iubesc încrederea, iar femeile nu pot să nu poftească după o șefă arătosă la serviciu. Această încredere este ceea ce îi face încrezători în dorințele lor sexuale.

Dacă vrei să atragi un bărbat, fii încrezător chiar dacă îți este greu să faci asta. Cum? Cum? Indiferent de ceea ce spune mass-media, bărbații iubesc femeile curbate. Nu vă faceți griji pentru greutatea suplimentară. Stând în picioare, plasează umerii în spatele tău și îndreaptă trunchiul către persoana respectivă. Un semn de încredere este o postură bună. Îți poți vedea ochii îndreptându-ți postura și exersând mersul cu încredere. Arată ceva atitudine și sass. Când vă complimentează munca, zâmbește și spune „mulțumesc”. Îl poți seduce, dar nu ar trebui să fii disponibil imediat. Acestea sunt mișcările pe care bărbații le place să le vadă la femei.