Îți poți face prietenul să stea mai mult în pat folosind trucuri sexuale

Cauți să-ți faci prietenul să reziste mai mult în pat? Noi oferă câteva sfaturi utile care îl vor face pe bărbatul tău să reziste mai mult fără a fi nevoie de celebra pastilă albastră.

Sport. Experții spun că bărbații care fac sport au mai multe șanse să rămână în pat. Sexul este mai intens decât sexul și necesită efort fizic susținut. Ar fi o idee bună să-i cadou un abonament la sală. Va fi foarte recunoscător!

Mai mult sex. Trebuie să continuați pentru performanțe uimitoare. Vei avea șanse mai mari să te înțelegi mai des cu iubitul tău. E simplu, știi… repetiția este mama învățării.

Preludiu. Pentru femei este de preferat un preludiu mai lung. Acest lucru se datorează faptului că au mai multe șanse să aibă un orgasm. Același principiu poate fi aplicat bărbaților. Cu toate acestea, ei nu ajung la orgasm. Ar putea fi mai bine să omiteți preludiul dacă iubitul tău termină mai repede. Preludiul este un moment în care bărbații sunt extrem de excitați. S-ar putea să te trezești și să descoperi că iubitul tău a terminat mult mai multe decât tine.

Un pahar de vin. Un pahar de vin roșu îl poate face pe iubitul tău mai rezistent. Vă poate relaxa și vă poate „amorți” simțurile. Ai grija cat ii dai. Dacă bea mai mult decât atât, nu va putea face bine.

Pentru un mare succes, trebuie să iei pauze scurte și dese. Nu mai face sex cu iubitul tău dacă este extrem de excitat sau mai are foarte puțin de făcut. Lăsați-l să-și revină, apoi treceți la mișcări mai lente. Se va simți mai puternică când ejaculează dacă se oprește de 2-3 ori.

Puteți găsi mai multe posturi. Ai putea lua în considerare schimbarea unei poziții care te entuziasmează. Ați putea încerca câteva poziții sexuale diferite și asigurați-vă că încetiniți.

Alimente. Cercetările sugerează că nutriția joacă un rol important în acest sens. Bărbații care consumă mai multe proteine ​​sunt mai rezistenți. Aceasta nu este carne de porc grasă, ci nuci, semințe și ulei de pește.

Nu te descuraja. Unii bărbați se tem că prietena lor nu le va plăcea în pat. Acesta este motivul pentru care își pot pierde încrederea în sine. Nu ar trebui să râzi de el chiar dacă rezistă doar 10 minute. Nu-l compara cu fostul tău iubit care a jucat o oră. Ai încredere în el și spune-i cât de bine te simți după sex.