Semne zodiacale care sunt groaznice în relații

Sunt multe lucruri care se pot spune despre relația dintre fiecare semn zodiacal și durerea comună resimțită atunci când aceasta se termină.

Ai avut mari speranțe în relația ta și ai crezut că va dura pentru totdeauna. Ai crezut că compatibilitatea cu zodiacul și horoscopul te vor face să rămâneți împreună. S-a dovedit că a fost tipul opus de relație.

Deși relația ta s-ar putea să se fi încheiat înainte de a fi început cu adevărat, asta nu înseamnă că nu ar trebui să simți ceea ce simți. Ca și în cazul oricărei relații care se încheie, poți să te întristezi, să fii supărat și întristat.

Poate că relația voastră s-a încheiat pentru că nu ați avut suficient ca să-i legați pe cei doi. Deși ai putea avea o chimie uimitoare, era posibil să nu ai multe puncte comune sau să nu fii avut aceleași obiective.

Fiecare semn zodiacal este unic în tiparele lor de relație. Astrologia arată că compatibilitatea nu este tot ceea ce contează. De asemenea, este ceea ce îi face să abandoneze un alt semn.

Înțelegerea caracteristicilor care fac ca fiecare semn zodiacal să fie „teribil” în relații îți va permite să te concentrezi asupra lor (fie că sunt ale tale sau ale partenerului tău) și să ajute relația ta să înflorească pe termen lung.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Relația ta s-a încheiat înainte de a începe.

Nu a fost tratată cu aceeași grijă și atenție ca o relație reală. Ai plănuit, dar nu ai inclus niciodată partenerul tău. Când te-a sunat, te-ai purtat surprins și de parcă te-ai fi așteptat să mă înfățișeze. Nu părea niciodată că ar exista vreun interes pentru o relație obișnuită.

Poți fi cool, dar nu atât de mult încât să-ți înghețe potențialul partener din viața ta.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Pentru a vă asigura că partenerii potențiali sunt verificați, trebuie să treceți printr-o mulțime de încercări și teste.

Petreci atât de mult timp încercând să găsești pe cineva care este dispus să aibă o relație cu tine, încât în ​​cele din urmă își pierd răbdarea și decid că nu merită efortul.

Uneori, trebuie să ai încredere în proces și să-i permiti să se desfășoare.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nu ai vrut „regretele cumpărătorului”, așa că ți-ai păstrat opțiunile deschise pentru partenerul tău.

Dacă vine cineva mai bine, nu vrei să fii legat. Imaginează-ți dacă ai fi într-o relație cu persoana ta ideală și apoi ai avea o căsnicie reușită. Nu este ceva ce-ți place când lucrurile devin emoționale.

Este mai bine să ții o relație la distanță decât să intri într-una serioasă.

Cancer (21 iunie-22 iulie)

Deși a fost sincer și sincer, a spus că nu vrea să aibă o relație cu tine. Cu toate acestea, ai crezut că se va răzgândi odată ce va petrece timp cu tine și s-a familiarizat cu tine. El nu a făcut-o.

Nu ai fost sincer cu tine însuți, dar el a fost sincer. Pentru că sunt o provocare, nu le poți alege. Vrei să câștigi în jocurile de relație.

Data viitoare când cineva spune că nu este interesat de o relație, credeți-i și treceți mai departe.

Leu (23 iulie-22 august)

Ești prea ocupat ca să pierzi timpul cu aproape. Este mai bine să luați o decizie puternică, sănătoasă și să puneți capăt lucrurilor.

Sunteți pachetul complet. Dacă te mulțumești cu mai puțin, nu faci nimănui nicio favoare.

Ești atrăgător datorită încrederii tale. Oamenii vor fi atrași de tine, astfel încât să nu rămâi prea mult singur.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Amândoi v-ați aflat în diferite etape din viața voastră și nu a existat o legătură pozitivă între ei.

S-ar putea să vă întâlniți din nou în viitor și lucrurile vor fi mai aliniate, dar, deocamdată, cel mai bine este să mergeți pe drumuri separate.

Este imposibil să forțezi o relație, mai ales dacă ambele părți nu au resursele emoționale necesare pentru a forma una de durată.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Amândoi ați fost atât de atenți să nu spuneți sau să faceți lucrurile greșite încât v-a fost greu să fiți voi înșivă.

Pentru că nu erai vulnerabil sau sincer, era imposibil să ai o relație cu cineva.

Este grozav să arăți compasiune față de sentimentele celorlalți, dar nu atât de mult încât să-ți fie frică să împărtășești cine ești cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relația a început foarte intens, dar s-a încheiat rapid.

A existat o atracție sexuală intensă între voi, dar puțin altceva. Trebuia să ai suficientă atracție sexuală pentru a forma o relație de durată. Odată ce ai fost mulțumit, era clar că nu-l vei vedea niciodată pe celălalt ca ceva mai mult decât o ieșire sexuală.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aproape relația voastră a început să se simtă sufocantă. Îți prețuiești independența și vrei libertatea de a face ceea ce îți place, fără a fi legat de altcineva.

Ai plecat odată ce ai realizat adevărul. Ar fi putut funcționa, dar nu a fost. Ești unul dintre semnele zodiacale care sunt groaznice în relații.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

El a fost literalmente ultima persoană pe care ai văzut-o. Ai fost prea ocupat ca să trimiți măcar un mesaj.

Ai crezut că va depune eforturi pentru a avea o relație cu tine dacă și-ar dori cu adevărat una.

Amândoi știți că o relație nu a fost ceea ce vă doriți și acum puteți petrece mai mult timp proiectelor dvs. de lucru.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ai petrecut foarte puțin timp singuri împreună. Ai fost mereu la întâlniri cu prietenii și nu ai vrut să faci nimic în afară.

Pentru că nu îți pasă atât de mult de el, nu l-ai ține de mână în public.

Bravo! A auzit clar mesajul tău de dezinteres.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Deși s-ar putea să nu știi, era evident că te-ai comportat ca și cum ar fi un cititor de minți.

Se aștepta să-i spui ce simțeai și ce vrei, dar nu ai spus niciodată nimic. El a presupus că vrei să fii prieteni pe baza felului în care te-ai comportat.

Deși s-ar putea să nu fie cea mai bună modalitate de a aborda o relație, ar trebui să-i oferi partenerului tău câteva indicații despre ceea ce simți.