Vrei să găsești vibratorul potrivit pentru tine?

Chiar dacă viața ta sexuală nu este îmbogățită de un vibrator, probabil te-ai gândit la asta măcar o dată. Există multe vibratoare disponibile pe piață. Ele vin în diferite dimensiuni și forme, așa că poate fi dificil să-l găsești pe cel potrivit. S-ar putea să fii curios ce vibrator este cel mai bine pentru tine.

Un penis, sub formă de
Pentru o senzație mai autentică, aceste vibratoare imită îndeaproape forma anatomică a penisului. Sunt confectionate din cauciuc si sunt extrem de fine la atingere. Unele dintre ele au chiar și ventuze la bază, astfel încât să le puteți lipi pe o suprafață dacă doriți să experimentați cele mai înalte niveluri de plăcere.

Sticlă
Sunt disponibile și vibratoare din sticlă, care s-au dovedit a fi mai durabile decât jucăriile sexuale tradiționale. De asemenea, este sigur pentru femeile care nu tolerează latexul. Ele pot rezista la fluctuațiile de temperatură, sunt non-alergenice, nu conțin substanțe chimice și rămân lubrifiate mai mult timp. Cu toate acestea, ele nu sunt flexibile ca alte tipuri.

Dildo curbat
Acest vibrator a fost conceput special pentru a stimula punctul G și clitorisul, care sunt cunoscute pentru plăcerea lor. Acest vibrator vă va oferi o stimulare dublă (anală și vaginală) și vă va accelera orgasmul.

Dildo din silicon
Acest vibrator este perfect pentru începători, imită perfect pielea umană și permite o penetrare delicată. Este hipoalergenic și nu provoacă iritații ale pielii. Sunt puternice și oferă o plăcere intensă.
Ai multe opțiuni. Îl poți folosi pentru penetrare anală și vaginală. Sau, pentru sexul oral.

Dildo dublu
Dildo-ul dublu poate fi folosit atât pentru stimularea anală, cât și pentru cea vaginală. Flexibil si cu doua capete, poate fi folosit atat pentru penetrare vaginala cat si anala. Acest tip de vibrator este recomandat femeilor care au experiență cu jucăriile sexuale și femeilor care sunt nou-născuți în stimularea anale. Ajută mușchii să devină treptat mai confortabili cu penetrarea. Sexul anal va fi în curând o bucurie.

Aceste vibratoare pot fi folosite și de cuplurile care doresc să experimenteze senzații sexuale puternice în dormitorul lor. Cu un astfel de vibrator femeia poate permite patrunderea vaginala iar barbatul este usor patruns anal pentru a-si stimula prostata. Acesta este cunoscut sub numele de „punctul G” al bărbaților.